top of page

Lezingen Inspiratiesessies

Ik inspireer en motiveer jou om aan de slag te gaan met veerkracht!

Veerkracht = meerkracht
Post-traumatische groei
Veerkrachtig leiderschap

In 2017 heb ik als gevolg van een sportongeluk Niet-Aangeboren-Hersenletsel opgelopen. In drie jaar tijd heb ik twee jaar gerevalideerd in het ziekenhuis. Ik ben door diepe mentale en fysieke dalen gegaan, maar daar ook weer uitgekomen. Deze gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven moest omgooien.

 

Vanuit deze ervaring deel ik hoe je om kunt gaan met grote en kleine tegenslagen, verwachtingen die niet uitkomen. Hoe je op een positieve manier verder kunt gaan met de dingen die er voor jou toe doen en wat jij kunt doen om sterker en beter kunt worden door een minder mooie ervaring.


Op deze pagina tref je drie inspirerende talks aan.

Maatwerk - waarbij de doelen van jouw organisatie verbinden met onderstaande onderwerpen- zijn in overleg mogelijk.

surfer
veerkracht.jpeg

V/meerkracht

Je wordt geinspireerd om veerkrachtig om te gaan met kleine en grote tegenslagen. Wat doe je als dingen anders lopen dan verwacht.

Aan de hand van drie praktische strategieen leer je hoe jij en jouw publiek veerkrachtiger in het leven kunnen staan.

Post- traumatische groei

Beter en sterker uit je tegenslag komen is waar het om draait bij post-traumatische groei. Wat leer jij over jezelf op het moment dat het tegen zit? En hoe kun je dit omzetten in persoonlijke groei en mooie nieuwe uitdagingen.

staafdiagram
Lege stoelen

Veerkrachtig leiderschap

Hoe haal je het meeste uit jezelf en de mensen met wie je werkt? Veerkrachtige leiders weten de talenten van diegene om hen heen optimaal te ontwikkelen en te benutten. Ze blijven kalm op spannende momenten en ze creëren teams die voor elkaar door het vuur gaan als het nodig is.

bottom of page