top of page

Lezingen & Inspiratiesessies

Tegenslag & Mentale Veerkracht
Post-traumatische groei
Tevreden en bewuster leven

In 2017 heb ik als gevolg van een sportongeluk Niet-Aangeboren-Hersenletsel opgelopen. In drie jaar tijd heb ik twee jaar gerevalideerd in het ziekenhuis. Ik ben door diepe mentale en fysieke dalen gegaan, maar daar ook weer uitgekomen. Deze gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven moest omgooien.

 

Vanuit deze ervaring deel ik hoe je om kunt gaan met grote en kleine tegenslagen, verwachtingen die niet uitkomen en dingendie net even anders lopen dan je van te voren had gehoopt. Hoe je op een positieve manier verder kunt gaan met de dingen die er voor jou toe doen en wat jij kunt doen om sterker en beter te worden door minder mooie ervaringen.


Op deze pagina tref je drie inspirerende talks aan.

Maatwerk - waarbij de doelen van jouw (organisatie) verbonden worden aan onderstaande onderwerpen- zijn in overleg mogelijk.

surfer

Tegenslag & Mentale veerkracht

Omschrijving

Wat doe jij op het moment dat het leven anders loopt dan gehoopt of verwacht? Ik deel mijn ervaringen over herstel, revalidatie van niet-aangeboren-hersenletsel , het verwerken van tegenslag en veerkracht

Takeaways

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering?

Wat doe je bij buitengewone en nare situaties?

Hoe ga je nog komende tegenslag met veerkracht tegemoet?

Post- traumatische groei

Omschrijving

Mijn tegenslag heeft mij geleerd dat je meer kunt doen dan "er bovenop komen". Post traumatische groei geeft je een andere kijk op jouw leven en de wereld.

Takeaways

Hoe je kunt leren en groeien van nare ervaringen en buitengewone situaties?

Hoe perspectief en kunnen relativeren je helpen?

Hoe je echt kunt accepteren.

Tevreden & bewuster leven

Omschrijving

Niet-aangeboren-hersenletsel en de omgang hiermee heeft mij een andere kijk gegeven op het leven. Ik neem je mee hoe ik bewuster en meer tevreden in het leven sta.

Takeaways

De rol van geluk en/of plezier

De rol van hebben en/of willen

De rol van leren en/of ondergaan

bottom of page