top of page

Over mij

Een intense periode van revalidaties heeft mij geleerd om te gaan met tegenslag, wie ik ben, wat mijn talenten zijn en hoe ik deze kan benutten en kan laten groeien.

 

Als trainer en coach begeleid ik startups, corporates en organisaties binnen de (semi)overheid op het gebied van veerkracht, post traumatische groei, (persoonlijk)leiderschap en het leren maken van bewuste keuzes in je leven.

 

Als spreker inspireer ik aan de hand van eigen ervaringen hoe je constructief met tegenslag (veerkracht) om kunt gaan, hoe om te gaan met iets dat niet loopt zoals je te voren had gehoopt of gedacht (positieve verandering) en hoe je kunt leren van nare of buitengewone situaties (Post traumatische groei).

 

Trainen, coachen en spreken is in mijn leven gekomen nadat ik in 2017 Niet-Aangeboren-Hersenletsel heb opgelopen tijdens het sporten. Cliche als het is, je leert veel over jezelf als je tegenslag ervaart, dat gold ook voor mij. De zorg en begeleiding die ik zelf heb mogen ervaren heeft mij geïnspireerd om dit zelf ook te willen doen. Dit was de reden om mijn persoonlijke ervaring aan te vullen met o.a. een geaccrediteerde opleiding tot coach (NOBCO, Practitioner Level Coach).

 

Daarnaast ben ik graag in de natuur en doe ik aan verschillende outdoorsporten zoals surfen. Ook ben ik een fanatiek klusser en heb ik samen met mijn vriendin ons klushuis in Haarlem opgeknapt

 

Voordat ik mij volledig op het trainen, coachen en spreken ben gaan focussen heb ik als bedrijfskundige in de duurzaamheid gewerkt bij zowel start-ups als corporates.

Opleidingen & kwalificaties
  • Gecertificeerd NOBCO coach

  • Coach Intensive practitioner level @Nonons Coaching

  • Train intensive @Nonons coaching

  • MSc Business Studies

  • BSc Sportmanagement

  • Gewerkt bij (duurzame) start-ups en corporates

Hi, ik ben thorben

Thorben Meijer.jpg
Doortastend
& direct

Ik neem vaak geen genoegen met je eerste antwoord. Zo komen we beter tot de kern.

begrip zonder oordeel

Als coach verplaats ik mij in jou zonder te oordelen. Ik houd je een spiegel voor en blijf objectief.

Ik ben nieuwsgierig naar jou en het gedeelte van jouw verhaal dat niet direct zichtbaar is.

Ruimte voor humor

Om het ijs te breken, te relativeren, voor de leuk, of omdat je er net even door buiten je comfortzone treedt.

Je krijgt duidelijkheid over wat je kunt verwachten van mij, waar je staat t.o.v. jouw doel en houd je een spiegel voor

duidelijk
nieuwsgierig

Mijn stijl

bottom of page